Perinteinen pub tarjoaa aitoa pubikulttuuria Kokkolan keskustassa

Ylä Pub on keväällä 2018 avattu uusi pub Kokkolan keskustassa. Sijaitsemme entisen Mega Breakin tiloissa. Olemme avoinna ma–pe klo 18:00–02:00 ja la-su klo 10:00-02:00.

Tervetuloa viihtymään!
perinteinen pubi ja baaritiski juomineen

Hinnasto

Meiltä saat Kokkolan edullisimmat juomat ja hauskimmat häppärit!

Katso tarjoiluvalikoimamme
pöytävaraus puhelimitse seurueille

Yhteydenotto

Meihin voi ottaa yhteyttä soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä  yhteydenottolomakkeen!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Viihtyisä pub Kokkolan keskustassa

Ylä Pub on vastikään remontoitu, viihtyisä ja perinteistä pubikulttuuria edustava kuppila Kokkolan keskustassa. Tarjoamme Kokkolan edullisimmat juomat! Tarjontaamme kuuluu myös Singan karaoke, josta biisejä löytyy noin 60 000 kappaletta. Ja meillähän laulaa voi aina, kun laulattaa! 

Pubista löydät myös mahdollisuuden pelata biljardia – maksutta totta kai. Lisäksi Veikkaus on toimittanut paikalle pelikoneet pelihimoa tyydyttämään. Meillä käy myös yhtyeitä ja muita artisteja esiintymässä säännöllisin väliajoin. Seuraa sivujamme saadaksesi tiedon pubimme tapahtumista ja muista uutisista!

Tutustu hinnastoomme

Meillä esiintyviä live-artisteja

Pubissamme esiintyy säännöllisin väliajoin eri musiikin genrejä edustavia live-artisteja. Meillä esiintyvät artistit ovat pääsääntöisesti kotimaisia bändejä ja tyylisuunnat vaihtelevat raskaasta rockista iskelmään. Kerromme tulevista live-esiintymisistä kotisivuillamme sekä Facebookissa. Seuraa siis kanaviamme saadaksesi tietää seuraavista live-artistien esiintymisistä!

Seuraa Facebook-sivuamme

Vietä seuraava ilta Ylä Pubin viihdetarjonnan parissa!

Yhteystietomme
sijaintimerkki

Tule Kokkolan keskustaan Ylä Pubiin nauttimaan edullisista juomista ja monipuolisesta viihdetarjonnasta!

Ota yhteyttä!